Биотека
Количка

За нас

През последните години все повече хора по света започнаха да водят здравословен начин на живот. Това естествено доведе до нарастващо търсене на натурални и био сертифицирани продукти, както и появата на специализирани магазини. Ние приветстваме тази тенденция и имаме удоволствието да бъдем част от нея, споделяйки идеята за здравословен начин на живот и използването на натурални продукти.

BIOTEKA.BG е онлайн магазин за натурална козметика и сертифицирани хранителни добавки. На нашата платформа ще се запознаете с европейски производители, които вече са се доказали в други страни, но не са известни в България и производители, които не са се появили толкова отдавна, но вече са получили признанието на клиентите, които са им се доверили.

Като изключителен дистрибутор за Република България на марките представени в онлайн платформата, ние от „Планта трейд“ ЕООД гарантираме, че всеки продукт е оригинален и отговаря на всички стандарти за качество, наложени от марките.

Пазарувайте уверено без ограничения във времето и мястото, за вас и вашето семейство. В нашия онлайн магазин потребителското изживяване на всеки клиент е високо ценено. Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация чрез формуляр, телефон или имейл!

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.