Биотека
Количка

MycoMedica

Агарикус капсули
Нов
Марка: MycoMedica
Агарикус/Agaricus blazei Murill е висококачествен екстракт от плодно тяло на гъба Agaricus blazei Murill, с идеално съотношение на активни вещества за най-добри резултати: 30% съдържание на полизахариди, получен чрез биоферментация и последваща обработка чрез метода на екстракция с гореща вода...
66.90 лв. Без данък:66.90 лв.
Кордицепс CS-4 капсули
Нов
Марка: MycoMedica
Кордицепс CS-4/Cordyceps CS-4 е висококачествен екстракт от мицел на гъба Cordyceps sinensis, с идеално съотношение на активни вещества за най-добри резултати: 30% съдържание на полизахариди и 12-18%  кордицепинова киселина (D- манитол), получен чрез биоферментация и последваща о..
66.90 лв. Без данък:66.90 лв.
Мико комплекс капсули
Нов
Марка: MycoMedica
Балансирана иновативна формула, съдържаща екстракт от витални гъби Рейши, Кордицепс, Шийтаке и Агарикус, с 30% съдържание на полизахариди, предназначена да регулира работата на имунната система и активира естествените защитни сили на организма. Зарежда с енергия и помага при физическо и психическо н..
52.50 лв. Без данък:52.50 лв.
Рейши капсули
Нов
Марка: MycoMedica
Рейши/Ganoderma lucidum е висококачествен екстракт от плодно тяло на гъба Ganoderma lucidum, с идеално съотношение на активни вещества за най-добри резултати: 30% съдържание на полизахариди и 4% тритерпени, получен чрез биоферментация и последваща обработка чрез метода на двойна екстракция - с горещ..
66.90 лв. Без данък:66.90 лв.
Шийтаке капсули
Нов
Марка: MycoMedica
Шийтаке/Lentinula edodes е висококачествен екстракт от плодно тяло на гъба Lentinula edodes с идеално съотношение на активни вещества за най-добри резултати: 30% съдържание на полизахариди, получен чрез биоферментация и последваща обработка чрез метода на екстракция с гореща вода. Екстрактът от плод..
66.90 лв. Без данък:66.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.