Биотека
Количка

Често задавани въпроси

Това не е задължително. Можете да поръчате и без да се регистрирате на сайта.

Да, можете да направите поръчка по телефона. Затова е необходимо да посочите: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и имейл адрес.

Ако поръчката ви все още не е изпратена, тя може да бъде допълвана. Необходимо е да се свържете с нас по телефона или да ни пишете на формата за контакти, за да заявите продукта/ите, които да допълним към вашата поръчка.

В такива случаи единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас. Ние веднага ще заменим продукта или ще поправим липсите в поръчката ви.

На този етап предлагаме два варианта за плащане – с наложен платеж и по банков път. Можете да изберете по – удобният за вас вариант.

Всички продукти може да намерите и в нашия физически магазин: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов №8, Търговски център Хали, ет.1 (до кафе-бара).

Да, ако сте търговец можете да закупите продукти на едро. В случая, е необходимо да заявите на: sales@bioteka.bg искане на ценова листа за търговци.

Да, разбира се. Издаваме фактура на всеки, който желае. За целта е необходимо преди финализиране на поръчката да попълните вярно данните на фирмата, на която да бъде издадена. В пратката заедно с вашите продукти ще получите данъчна фактура, тъй като сме регистрирани по ЗДДС.

Отговорът е – не! Във формулите присъства само естественият природен аромат на съставките, без изкуствени аромати и оцветители.

Предлагаме само 100 % оригинални продукти, които се доставят до нашия склад директно от производителите. Ние сме официални представите за България на марките в сайта.

Въпреки, че сме се постарали описанието на всеки продукт в сайта да е максимално изчерпателно, както за съдържанието, така и за начина на приложение можете да се възползвате от нашата специална консултация. Нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат да направите перфектния избор за вас и ще отговорят на вашите въпроси относно продуктите, които предлагаме в bioteka.bg.

Не, няма разлика в цените на продуктите. Във физическия магазин и в сайта поддържаме еднакви цени, които изцяло са съобразени с препоръчителните цени на производителите.

Обявените промоции в сайта имат за цел единствено да осигурят периодична възможност да закупите желан продукт на по-изгодна цена, като артикулите са с перфектно качество и в срок на годност. Ние ясно регламентираме редовната цена на продукта, промоционалната цена и периода на валидност на промоцията.

  • предлагаме само оригинални продукти
  • всички продукти са в наличност – поръчвате и ние ги изпращаме веднага
  • може да направите бърза поръчка, за която не е нужна регистрация
  • може да поръчате и по телефона, а ние да помагаме при избора

Не, за съжаление. На този етап доставяме продукти само на територията на страната и не обработваме поръчки от чужбина.

В секция „Контакти” сме посочили имейл и телефон за връзка с нашия екип, който винаги с удоволствие ще отговори на вашите запитвания.


Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.