Биотека
Количка

Поверителност и лични данни

1. Във връзка с обмяната на информация по повод сключването и изпълнението на договори за покупко-продажба, предлагани от онлайн магазин www.bioteka.bg, ДОСТАВЧИКЪТ предприема всички допустими по закон мерки за защита на личните данни на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

 

2. ДОСТАВЧИКЪТ гарантира, че предоставяните от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ лични данни ще бъдат съхранявани надлежно и няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случаите когато това е задължително по силата на нормативен акт.

 

3. ДОСТАВЧИКЪТ гарантира, че предоставените от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ лични данни – име и фамилия, местоположение и адрес за доставка, телефон и e-mail адрес, ще бъдат обработвани и използвани само и единствено за:

 

3.1. Осъществяване на връзка с ПОТРЕБИТЕЛЯ за потвърждение и уточнение на поръчката.

3.2. Обработка на заявената поръчка.

3.3. Администриране на онлайн магазина и подобряване на обслужването.

 

Декларираме, че няма да предоставяме личната информация на своите ПОТРЕБИТЕЛИ на трети лица. С влизането в нашия уебсайт www.bioteka.bg приемате вашите лични данни да бъдат използвани с цел по-добро търговско обслужване и изпълнение на заявената поръчка.

 

ПОТРЕБИТЕЛИ и посетители на сайта, които се опитват да осъществят неправомерен достъп до приложението или опит за извличане на лични данни, ще бъдат блокирани за достъп.

 

4. Като мярка за запазване на конфиденциалност и за защита на личните данни, страните се задължават да изпращат лични данни само и единствено на предварително посочените от всяка от тях е-mail адреси.

 

5. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ са длъжни да не предоставят на трети лица лични данни и конфиденциална търговска информация за ДОСТАВЧИКА, станали им известни във връзка с отношенията им с ДОСТАВЧИКА, освен в случаите, когато това е задължително съгласно нормативен акт.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.