Биотека
Количка

Избрано за вас

Биотека 18 Aug 0 56
Облепиха е уникален плод, известна още като морски зърнастец, ракитник, сибирски ананас, и е едно от най-древните растения, познати на човека. Поради факта, че се използват не само плодовете и семената за различни цели, вариращи от приготвяне на любими кулинарни изделия до медицински и козметични пр..
Биотека 11 Jun 0 174
Въпреки факта, че модата непрекъснато се променя, красивата коса винаги е била показател за здраве и символ на женственост. Косата е истинско богатство за всяка жена, а състоянието й е неразделна част от външния вид. Редовната грижа с висококачествени натурални продукти е крайъгълния камък за здрава..
Биотека 19 Apr 0 552
Хиалуронова киселина, едва ли има жена която не е чувала за нея и не е наясно с нейното значение. Да, тя е онази чудотворна съставка, която забавя процеса на стареене и възвръща на кожата желаната красота и еластичност. През последните години хиалуронова киселина получи доста голяма популярност и на..
Биотека 13 Apr 0 139
Здравата и добре поддържана кожа на лицето е мечтата на всяка жена, продиктувана от желанието да изглежда по-привлекателна и по-свежа, независимо от възрастта.Поради своите особености кожата на лицето е най-чувствителна и се нуждае от специално внимание, затова ежедневната грижа е много важна. В същ..
Биотека 07 Feb 0 1106
Ежедневната грижа за косата, която ви помага да поддържате здрава коса и скалп, е също толкова важна, колкото и ежедневната грижа за кожата.Вие сте съвременни, забързани в ежедневието жени, и знаете, колко важна е ежедневната рутина в грижата за външния вид, която с малко усилия дава добри резултати..
Биотека 07 Feb 0 423
Морски зърнастец – чудодейният „витаминен коктейл“ за косатаНе е тайна, че всяка жена мечтае за здрава и красива коса, с естествен блясък.Открийте какви са ползите от морския зърнастец за вашата коса в тази статия.Пресите, сешоарите и стилизантите, които са незаменим помощник при оформяне на индивид..
Биотека 07 Feb 0 14133
Знаете ли, че кожата ви притежава собствени биоритми?Те контролират функциите на клетките – влияят върху деленето им, върху чувствителността им към увреждане, заздравяват тъканите и др. Биоритмите на кожата (циркадните ритми), подобно на тези на организма като цяло, се повтарят приблизително на 24 ч..
Биотека 07 Feb 0 509
Замисляте ли се за вредата, която конвенционалната козметика нанася върху тялото ви?Натуралната козметика, за разлика от конвенционалната, не вреди на кожата ви, а я подхранва. Стимулира естествените ѝ функции с богатството си от природни витамини и антиоксиданти.Докато конвенционална козметика ви р..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.