Биотека
Количка

Избрано за вас - натурална

Биотека 11 Jun 0 1060
Въпреки факта, че модата непрекъснато се променя, красивата коса винаги е била показател за здраве и символ на женственост. Косата е истинско богатство за всяка жена, а състоянието й е неразделна част от външния вид. Редовната грижа с висококачествени натурални продукти е крайъгълния камък за здрава..
Биотека 07 Feb 0 685
Морски зърнастец – чудодейният „витаминен коктейл“ за косатаНе е тайна, че всяка жена мечтае за здрава и красива коса, с естествен блясък.Открийте какви са ползите от морския зърнастец за вашата коса в тази статия.Пресите, сешоарите и стилизантите, които са незаменим помощник при оформяне на индивид..
Биотека 07 Feb 0 14998
Знаете ли, че кожата ви притежава собствени биоритми?Те контролират функциите на клетките – влияят върху деленето им, върху чувствителността им към увреждане, заздравяват тъканите и др. Биоритмите на кожата (циркадните ритми), подобно на тези на организма като цяло, се повтарят приблизително на 24 ч..
Биотека 07 Feb 0 1274
Замисляте ли се за вредата, която конвенционалната козметика нанася върху тялото ви?Натуралната козметика, за разлика от конвенционалната, не вреди на кожата ви, а я подхранва. Стимулира естествените ѝ функции с богатството си от природни витамини и антиоксиданти.Докато конвенционална козметика ви р..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.